AKOM EFB 12V60ah


Цена:
5,990 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 60Ah
Почетна струја: 580A(EN)
Поларитет: десно +
Димензии: ДxШxВ (во мм): 242 x 175 x 190
Тежина: 14,7 кг
Гаранција: 40 месеци за возила без систем старт-стоп
Карактеристики:

-EFB Полиетиленски сепаратор со ткаенина од фиберглас (абсорбентен сепаратор)

-Намалена количина на електролит (зголемени струи на ладно стартување)

-PANCH технологија Ca/Ca (намалена корозија на позитиви, мало самопразнење,
намалена потрошувачка на вода) - Двојно подолг животен век во споредба со конвенционалните технологии
на батериите за стартување - Издржува нагли промени на температурата, одлични перформанси на (-40) и надворешно (+50) - Поднесува при стационарно празнење до 240 циклуси (во споредба со стд.
батерии со макс. 120 циклуси) - EFB сепаратор (намалено време на полнење по интензивно празнење) -За микро-ХИБРИД возила со вградени Start&Stop системи - Акумулатор за автомобили со систем START-STOP -За автомобили опремени со голем број потрошувачи (дополнителни светла, конвертори, гласни звучници...) -Вграден индикатор за брзо контрола на полнењето на батеријата (магично око) – Целосно без одржување - Производител АКОМ -Земја на потекло РУСИЈА

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи