AKOM EFB 12V 75ah


Цена:
8,000 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 75Ah
Почетна струја: 750A(EN)
Поларитет: десно +
Димензии: ДxШxВ (во мм): 277 x 175 x 190
Тежина: 17,7 кг
Гаранција: 40 месеци за возила без систем старт-стоп
 

 

Карактеристики:-EFB Полиетиленски сепаратор со ткаенина од фиберглас 
(апсорбирачки сепаратор)-Намалена количина на електролит (зголемени струи
за ладно стартување)-PANC Ca/Ca технологија (намалена позитивна корозија,
ниско само-празнење, намалена потрошувачка на вода) - Двојно подолг животен век во споредба со конвенционалните технологии
на батериите за стартување - Издржува нагли промени на температурата, одлични перформанси на
(-40) и надворешно (+50) - Поднесува при стационарно празнење до 240 циклуси
(во споредба со стд. батерии со макс. 120 циклуси) - EFB сепаратор (намалено време на полнење по интензивно празнење) -За микро-ХИБРИД возила со вградени Start&Stop системи - Акумулатор за автомобили со систем START-STOP -За автомобили опремени со голем број потрошувачи (дополнителни светла, конвертори, гласни звучници...) -Вграден индикатор за брзо контрола на полнењето на батеријата (магично око) – Целосно без одржување -Производител АКОМ -Земја на потекло РУСИЈА

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи