АКОМ 12v 74AH D+ со магично око


Цена:
5,199 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капачката на акумулаторот вклучува вграден систем за гасење на пламен (како и сите модели на АКОМ). Батеријата има две рачки за носење. Се користи за сите возила со средна класа на потрошувачка на струја со бензински и дизел мотори (зафатнина до 3 литри). Може да се вгради и во некое теретно возило или минибус.

  • Капацитет: 74 Ah
  • Стартна снага: 700 A(EN)
  • Поларитет: Десни +
  • Гаранција: 36 месеци
  • Димензии: ДxШxВ (во mm): 278x175x175

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи