АКОМ 12v 60AH D+L+ со магично око


Цена:
6,190 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Заради специјалните режими на формирање, акумулаторот работи без прекин и во услови на нагли промени на околната температура. Има подобра стартна струја во однос на АКОМ 55AH.

АКОМ 60AH е универзален акумулатор. Моделот се произведува со рачка за носење, капачиња на клемите и индикатор на степен на наполнетост. Се препорачува да се користи во возила како замена за АКОМ 55AH поради обезбедувањето на дополнителна снага.

  • Капацитет: 60 Ah
  • Стартна снага: 590 A(EN)
  • Поларитет: Леви +
  • Гаранција: 36 месеци
  • Димензии: ДxШxВ (во mm): 242x175x175

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи