АКОМ 12v 55 AH D+ со магично око


Цена:
5,988 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Во производството на овој акумулатор се применети напредни техники. Се постигнуваат подобри вредности на струјата при  ладно палење поради  зголемувањето на дебелината на негативната плоча со зголемување на активни материјали олово. Овој модел се произведува со рачка за носење, индикатор на степен на наполнетост и капачиња за клеми. Се користи кај сите врсти патнички возила од мала класа со зафатнина на моторот до 1.5 литри.
  • Капацитет: 55 Ah
  • Стартна снага: 520 A(EN)
  • Поларитет: Десни +
  • Гаранција: 36 месеци
  • Димензии: ДxШxВ (во mm): 242x175x175

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи