AKOM 12v 100AH D+ со магично око


Цена:
8,990 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Акумулаторот се користи во сите видови на патнички возила од класата Д, кај теретни возила или кај специјални технички возила со зафатнина на бензински и дизелски мотори до 3.5 литри. Овој модел се произведува со две рачки за носење, капачиња на клемите, индикатор на степен на наполнетост, и систем за гасење пламен.

  • Капацитет: 100 Ah
  • Стартна снага: 850 A(EN)
  • Поларитет: Десни +
  • Гаранција: 36 месеци
  • Димензии: ДxШxВ (во mm): 353x175x190

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи