REACTOR 12v 55ah D+ со магично око


Цена:
5,988 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Акумулаторите на Реактор се разликуваат по тоа што имаат максимални вредности на струја при ладно палење, што овозможува автомобилот да се стартува во било какви временски услови. Акумулаторите потполно одговараат на барањата за напојување од современите автомобили.

  • Капацитет: 55 Ah
  • Стартна снага: 550 A(EN)
  • Поларитет: Леви +
  • Гаранција: 40 месеци
  • Димензии: ДxШxВ (во mm): 242x175x190

Акумулаторите одговараат на сите возила од средна класа со зголемен број на електрични потрошувачи во возилото со зафатнина на моторот до 1.6 литри. Додатниот број на плочки го зголемува животниот век на акумулаторот.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи